Al méér dan 20 jaar de vakkundige Schilder in Venlo!

Vijf redenen voor schilderonderhoud aan uw huis.

Onderhoudstest

De onderhoudstest voor het schilderwerk van uw huis is ook beschikbaar als download via onderstaande link.

 5 Onderhoudredenen

De vijf onderhoudsredenen om juist nu schilderonderhoud aan uw huis te laten uitvoeren is ook beschikbaar als download via onderstaande link.

1

Uw huis behoudt zijn waarde!

Natuurlijk laat u allereerst onderhoud aan uw huis uitvoeren omdat u uw huis graag in een goede conditie wilt houden. Want dan behoudt het zijn (meer)waarde. Hoe beter het verfsysteem, hoe beter uw huis beschermt is tegen allerlei weersinvloeden.

2

Profiteer van de lage BTW bij de vakman!

Het experiment van de lage BTW voor arbeidsintensieve diensten, zoals schilder- en onderhoudswerkzaamheden aan panden is een definitieve regeling geworden. Woningen van 2 jaar en ouder kunnen schilderonderhoud krijgen tegen het lage BTW tarief..

3

Uw huis milieuvriendelijk onderhouden!

Verf is een chemisch product met zogenaamde ‘vluchtige’ stoffen die vervliegen nadat de verf is aangebracht. Na het verdampen kan de verflaag uit gaan harden en uw huis beschermen. Door verscherpte Europese wetgeving dienen verven echter steeds minder oplosmiddelen te bevatten.

Daarmee zijn ze minder schadelijk voor mens en milieu. Maar er is nu wel meer vakkennis nodig om deze verven aan te brengen. Daarom is Arben Schilderwerken uit Venlo een goede keuze!

4

Meerjarig onderhoud bespaart u kosten!

Omdat het onderhoud aan het schilderwerk van uw huis periodiek terug komt bieden veel schildersbedrijven een meerjaren-schilder-onderhoudsysteem aan. Dat is een onderhoudsafspraak waarbij alle schilder- en onderhoudswerkzaamheden regelmatig en vakkundig uitgevoerd worden door het bedrijf.

Hiermee beheerst u de onderhoudskosten en heeft u budgetzekerheid voor de langere termijn. Bovendien bespaart u het hebben van een vast aanspreekpunt voor al uw onderhoud u veel tijd én kosten. Zo komt u niet voor technische, financiële en/of negatieve verassingen te staan.

5

Het onderhoud kan het hele jaar door!

Schilderonderhoud aan uw huis is niet gebonden aan een seizoen. Belangrijk voor duurzaam schilderwerk is, dat de relatieve luchtvochtigheid niet te hoog en de buitentemperatuur niet te laag is. 

Schilderbedrijven kunnen deze omstandigheden tegenwoordig heel gemakkelijk beïnvloeden door afscherming, verwarming en dergelijke.

Arben Schilderwerken

Hogeschoorweg 167
5914 CG Venlo

contactgegevens

T 077 – 351 84 99
M 06 – 46 08 76 33

E info@arben-schilderwerken.nl

Bedrijfsgegevens

KvK 12051314
BTW NL002423267B53
IBAN NL06ABNA0523375107

× Neem contact op. Available from 08:00 to 19:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday