Al méér dan 20 jaar de vakkundige Schilder in Venlo!

DIENSTEN VAN Arben Schilderwerken

Of u nu een woning, een kantorencomplex, een flat of een ander werk aan de binnen- en/of buitenzijde wilt laten schilderen dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze werkzaamheden zijn:

Buiten Schilderwerk

Is uw huis of appartement toe aan een onderhoudsbeurt of metamorfose? Arben schilderwerken kan al het binnenschilderwerk voor u verzorgen.

Buiten Schilderwerk door Arben Schilderwerken uit Venlo

Of het nu gaat om het schilderen van plafonds en wanden of om ramen en deuren, u bent bij ons aan het juiste adres. Uw huis is het namelijk waard om er representatief uit te zien en goed te worden onderhouden. Dit draagt niet alleen bij aan het wooncomfort, het betekend bovendien waardebehoud in de toekomst.

Neem voor een op maat gemaakt advies vrijblijvend contact op met Arben Schilderwerken in Venlo.

Binnen Schilderwerk

U kunt het door ons op een professionele wijze laten beschermen tegen de alledaagse weer- en milieuinvloeden. Voorkom onnodige onderhoudskosten door te lang te wachten met onderhoud, schakel uw vakman op tijd in!

Binnen Schilderwerk door Arben Schilderwerken uit Venlo

Wij kunnen u op dit gebied uitstekend adviseren. Arben schilderwerken verzorgd naast schilderwerk ook steigers, timmerwerk en andere bijkomstige werkzaamheden.

Er zitten nog meer voordelen aan schilderwerk, vooral in de winter. Kijk snel bij Speciale kortingen op deze site.

Neem voor een op maat gemaakt advies vrijblijvend contact op met Arben Schilderwerken in Venlo.

Behangen

Niets is vervelender dan een dag lang lijm smeren, de ladder op, behang aanbrengen en vervolgens te moeten constateren dat het niet goed gelukt is. 

Behangen door Arben Schilderwerken uit Venlo

Zorg er daarom voor dat u een gespecialiseerde behanger in huis haalt. Arben Schilderwerken uit Venlo is een professioneel schildersbedrijf en bedreven in het behangen van muren en wanden. 

Niet alleen nieuwe wanden maar ook lelijke en beschadigde wanden kunnen worden omgetoverd in een schitterend eindresultaat met diverse mogelijke wandafwerkingen zoals papier, vinyl, rauhfaser en glasweefsel.

Neem voor een op maat gemaakt advies vrijblijvend contact op met Arben Schilderwerken in Venlo.

Glaswerk

Glasschade is vervelend, en glasschade vraagt om een snelle en professionele oplossing. Een deskundige schilder/glaszetter kan de schade herstellen en meteen het schilderwerk bijwerken.

Arben Schilderwerken in Venlo is naast een vakkundige schilder ook een bekwame glaszetter. U kunt ons terecht voor vele soorten glaswerk, van enkel glas tot isolatieglas en van bewerkt glas (facet geslepen, gestraald etc.) tot spiegelglas. Wij zorgen voor het correct en vakkundig plaatsen en voor het verwijderen en afvoeren van het oude glaswerk.

Wij staan garant voor een prima resultaat en zijn in staat om op een zorgvuldige manier glas te plaatsen, te leveren en te bewerken.

Neem voor een op maat gemaakt advies vrijblijvend contact op met Arben Schilderwerken in Venlo.

SCHILDERWERK ONDERHOUDSSCHEMA

Het basissysteem van Arben Schilderwerken uit Venlo kan gezien worden als het startpunt voor de onderhoudscyclus. De onderhoudstermijn wordt beinvloed door factoren zoals de belastingsgraad, de constructie en het beglazingssysteem. De hier vermelde onderhoudscyclus is daarom indicatief.

 

  • 1e Jaar Basissysteem
  • 3e Jaar Controle- en bijwerkbeurt
  • 6e Jaar Schilderbeurt
  • 8e Jaar Controle- en bijwerkbeurt
  • 10e Jaar Beoordeling object, doorgang onderhoudsschema

Al onze werken worden op een veilige en vakkundige wijze uitgevoerd.

De sterke merken van Arben Schilderwerken

Arben Schilderwerken

Hogeschoorweg 167
5914 CG Venlo

contactgegevens

T 077 – 351 84 99
M 06 – 46 08 76 33

E info@arben-schilderwerken.nl

Bedrijfsgegevens

KvK 12051314
BTW NL002423267B53
IBAN NL06ABNA0523375107

× Neem contact op. Available from 08:00 to 19:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday